sadunkaalinuudeliwokki SADUNkaaliNuudeliWokki ohje salty

SADUNkaaliNuudeliWokki

Suikaloi kaali, hienonna sipuli ja valkosipuli, chili.Raasta inkivääri. Ruskista jauheliha, kuullota sipuli,valkosipuli,chili ja inkivääri. Lisää kaali ja paista 10min,kunnes kaali pehmenee. Lämmitä shirataki nuudeli ja lisää jauhelihan kanssa kaalipaistoksen sekaan. Mausta limellä, pippurilla ja suolalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 100 kcal / 100 g
Energia 420 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %