curry, linssikeitto Curry-linssikeitto ohje salty

Curry-linssikeitto

Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota sipulit kattilan pohjalla Oivariinissa. Lisää huuhdellut linssit ja tomaattimurska. Huuhtele tomaattitölkki vedellä (2dl) ja lisää vesi kattilaan. Mausta. Keitä kannen alla n. 20 min välillä sekoittaen.

Lisää currykastike. Huuhtele kastikepurkki vedellä (3dl) ja lisää vesi keittoon, kuumenna. Soseuta keitto sauvasekoittimella. 

Jos et halua keitosta tulista, käytä chilillä maustetun tomaattimurskan sijaan tavallista maustamatonta tomaattimurskaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal / 100 g
Energia 372 kJ / 100 g
Proteiini 3,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,9 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %