cashewpähkinämaito, , soturi, Cashewpähkinämaito (Soturi) ohje salty

Cashewpähkinämaito (Soturi)

Liota pähkinät ensin vedessä 1-2 vuorokautta. Poista vesi lävikön kautta ja kippaa pähkinät blenderiin. Lisää uusi puhdas vesi sekaan ja surraa 1min. Tämän jälkeen lisää hunaja ja vaniljajauhe ja surraa vielä 1min. Laita valmis maito siivilän ja suppilon avulla lasipulloon.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal / 100 g
Energia 564 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,2 g / 100 g
Rasva 10,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %