palermon, pasta, , valio, , Palermon pasta (Valio) ohje salty

Palermon pasta (Valio)

Paista broilerin fileesuikaleet voissa. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla valkosipulilla.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, säästä 1 dl keitinvettä kermapurkin huuhteluun.

Lisää currykastike pannulle, huuhtele purkki keitinvedellä. Lisää juustoraaste ja kuumenna, kunnes se sulaa.

Lisää pasta ja rakuuna pannulle. Tarjoa heti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal / 100 g
Energia 727 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 19 g / 100 g
Rasva 6,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %