sitruunakakku Sitruunakakku ohje sweet

Sitruunakakku

Sekoita kuivat aineet keskenään, samoin "märät" erillisessä kulhossa. Minulla oli kahden ison luomusitruunan mehu ja niistä raastettua kuorta. Yhdistä ainekset keskenään ja paista pitkulaisessa leipävuoassa 170 asteessa n. tunti. (Mausta taikina vanilja-aromilla halutessasi.) Sokerin sijasta voi käyttää Steviaa tai muuta makeutusainetta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 307 kcal / 100 g
Energia 1279 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,2 g / 100 g
Rasva 23,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 11,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %