sadunkukkisketoroonilaatikko SADUNkukkisKETOROONIlaatikko ohje salty

SADUNkukkisKETOROONIlaatikko

Tee näin: Ruskista jauheliha. Pilko sipuli ja valkosipuli ja lisää ne joukkoon välillä sekoittaen, kunnes ne ovat kypsiä. Mausta hyvin suolalla ja pippurilla. Pilko kukkakaali noin mansikan kokoisiksi paloiksi. Sekoita jauheliha ja kukkakaali keskenään isossa kulhossa. Voitele uunivuoka ja kaada jauheliha-kukkaaliseos vuokaan. Vatkaa munien rakenne rikki, ja lisää ranskankerma ja sekoita ne tasaisesti yhteen. Kaada seos jauhelihan ja kukkakaalien päälle. Painele pieniä koskenlaskija-juustopaloja kukkakaali ja lihaseoksen sekaan tuomaan lisää makua. Viimeistele vuoka ripottelemalla juustoraastetta vuoan päälle. Paista uunissa 180- 200c noin 30-40 minuuttia, kunnes juusto saan kauniin värin. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 178 kcal / 100 g
Energia 739 kJ / 100 g
Proteiini 9,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 14,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %