macadamia, patukka, t, Macadamia patukka T# ohje sweet

Macadamia patukka T#

60 g macadamia pähkinöitä sauvasekoittimella jauhoksi. 3 rkl kookosmannaa, 1 rkl kookosöljyä, 2 rkl kaakaovoita. 2 rkl puhtipro mansikka, 2 rkl lucuma, 2 rkl toco, 50 g taateleita, 1 rkl kuivattuja mustikoita, 12,5 g kuivattuja omena-mansikka seosta, 10 g kuivattuja banaanilastuja. Lämmitä tasaiseksi tahnaksi.

Laita vuokaan (esim. muffinssi) ja jähmettymään kylmään. Sulata Pandan valkosuklaata ja kookosöljyä, levitä päälle, anna jähmettyä ja käännä ja levitä myös toiselle puolelle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 532 kcal / 100 g
Energia 2225 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 43,2 g / 100 g
Rasva 36,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 23,8 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %