täytetyt, krepit, , jauheliha, riisi, Täytetyt krepit (jauheliha-riisi) ohje salty

Täytetyt krepit (jauheliha-riisi)

Valmista lettutaikina ja paista letut.

Ruskista jauheliha paistinpannulla, silppua sipuli ja lisää kuullottumaan jauhelihan sekaan. Laita sekaan noin ½-1 rkl jauhoja ja pyöräyttele täyte tasaiseksi. Lisää joukkoon vielä tuorejuusto, mausteet ja sekoita tasaiseksi.

Laita lettujen päälle täytettä, kieritä ne rullaksi ja aseta vierekkäin uunivuokaan. Ripottele lopuksi päälle juustoraastetta ja paista 175 asteessa kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 190 kcal / 100 g
Energia 791 kJ / 100 g
Proteiini 11,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,5 g / 100 g
Rasva 10,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %