japin, suklaa Japin suklaa ohje sweet

Japin suklaa

Sulata kaakaovoi vesihauteessa, lisää raakakaaojauhe ja stevia. Lisää kerma joukkoon. Sekoita hyvin esim. Sähkövatkaimella. Seos menee paksuksi ja näyttää ihan mämmiltä. Älä välitä ja lisää mascarpone ja sekoita hyvin sähkövatkaimella. Lusikoi seos makeismuotteihin ja laita jääkaappiin jäähtymään. Kun jähmettyneen, irroita makeisvuoista ja säilytä rasiassa jääkaapissa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 412 kcal / 100 g
Energia 1716 kJ / 100 g
Proteiini 5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 42,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %