japin, vaniljatoffee Japin vaniljatoffee ohje salty

Japin vaniljatoffee

Ainekset 30 annosta

Kiehauta kerma, lisää stevia. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet ja lisää ne kerman joukkoon. Kiehuta kermaa miedolla lämmöllä niin kauan että se muuttuu paksummaksi ja toffeemaiseksi. Tähän menee noin 30-45 minuuttia. Laita seos lusikalla konvehtivuokiin. Jäähdytä jääkaapissa tai pakastimessa. Säilytä rasiassa jääkaapissa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 321 kcal / 100 g
Energia 1322 kJ / 100 g
Proteiini 2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 33,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %