nigellan, couscous, halloumisalaatti Nigellan couscous-halloumisalaatti ohje salty

Nigellan couscous-halloumisalaatti

TYÖVAIHEET

  1. Mittaa cousous kulhoon. Sekoita kuiviin ryyneihin savupaprikajauhe. (Ja ripaus suolaa, jos turvotat ryynit kasvisliemen sijaan vedessä.)

  2. Kuumenna kasvisliemi (tai vastaava vesimäärä vedenkeittimessä). Kaada couscousin sekaan, sekoita ja peitä kelmulla. Anna turvota 10-15 minuuttia.

  3. Kuutioi tai viipaloi halloumi. Paista juusto ruskeaksi oliiviöljyssä.

  4. Kuutioi sipuli, puolita kirsikkatomaatit ja silppua persilja.

  5. Pöyhi kypsä couscous haarukalla irtonaiseksi. 

  6. isää ruskistetut halloumikuutiot, sipulit, tomaatit ja persilja. Valuta päälle oliiviöljyä ja limen mehua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 213 kcal / 100 g
Energia 885 kJ / 100 g
Proteiini 10,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,3 g / 100 g
Rasva 9,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %