Sulata 1dl kaakavoita ja sekoita 1 dl hasselpähkinä jauhe. Lisää muut aineet, eli (1 rkl lukumaa), 1 rkl tocoa, 2 rkl raakaakaojauhetta, 2,5 rkl karppisokeria, 2 maustemittaa vaniljauuteetta, 0,5 tl vaniljahunajaa. Ripaus suolaa.
Jaa vuokiin tai 10x15 cm kelmulla vuorattuun vuokaan. Laita jähmettymään jääkaappiin / pakastimeen.
Nougat: Sulata 1 dl kookosmannaa, 1rkl cashew tahnaa ja 1 dl pähkinöitä (murskattuja), 1 tl karppisokeria. Lisää jähmettyneen pohjan päälle.
Kuorrutus Sulata 4 rkl kaakaovoita, 3 rkl raakakaakaota, 1 rkl tocoa ja 2 tl karppisokeria, 2 maustemittaa vanilla uutetta, 1 maustemitta vaniljasokeria, ja 0,5 tl vaniljahunajaa.
Valuta päällimmäiseksi ja ripottele päälle pähkinärouhetta.