lihapullat, pekonilla, , anski, , Lihapullat pekonilla (Anski) ohje salty

Lihapullat pekonilla (Anski)

Riko muna jauhelihan sekaan ja lisää maustepippuri. Paista pekinit kevyesti, suikaloi ja sekoita jauhelihaan. Sekoita korppujauhot kermaviilin kanssa ja anna vetäytyä minuutti-pari, jonka jälkeen sekoita jauhelihamössön sekaan. Pyöritä 35grammaisia pieniä pullia ja heitä uuniin tai paista pannulla. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 189 kcal / 100 g
Energia 787 kJ / 100 g
Proteiini 14,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 12,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %