japin, pizza Japin pizza ohje salty

Japin pizza

  1. Sulata mozzarella uunissa (200 astetta ja noin 5 min)
  2. Sekoita sulaneeseen mozzarellaan loput ainekset tässä järjestyksessä; mascarpone kananmunat ja mantelijauho
  3. Möyhi taikinaa sen verran että ainekset ovat hyvin sekaisin ja taikina ei tartu enää juuri käsiin. Lisää mantelijauhoja tarvittaessa.
  4. Painele taikina leivinpaperin päälle pellille
  5. Laita pohja esikypsymään uuniin 200 asteeseen, niin että pinta saa hieman väriä
  6. Täytä
  7. Laita takasin uuniin vielä noin 7 minuutiksi, tai kunnes juusto saa hieman kultaista väriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 262 kcal / 100 g
Energia 1085 kJ / 100 g
Proteiini 14,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 21,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %