ketolaskiaispulla, , , kpl Ketolaskiaispulla 4 kpl ohje sweet

Ketolaskiaispulla 4 kpl

Laita uuni kuumenemaan tasalämmölle 175 asteeseen tai kiertoilmalle 150 asteeseen.

Sekoita kulhossa kaikki kuivat aineet.

Lisää toinen muna ja toisen munan valkuainen, säästä keltuainen voiteluun. Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta kerma ja lisää voimakkaasti sekoittaen. Anna taikinan seistä 5 min.

Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin 4 pullaa leivinpaperille uunipellille.

Voitele pinta keltuaisella ja ripottele päälle mantelilastuja.

Paista uunin keskiosassa 25 – 30 min.

Anna pullien jäähtyä. Leikkaa hattu irti.

Lusikoi pullan väliin mantelivoita ja/tai vadelmahilloa, pursota ympärille kermavaahtoa. Laita hattu pullan päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 273 kcal / 100 g
Energia 1140 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 23,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %