porkkanakakku, , hyvanolontahden Porkkanakakku @hyvanolontahden ohje sweet

Porkkanakakku @hyvanolontahden

POHJA

  • Blendaa karppisokeri tomuksi (myös kreemiin)

  • raasta porkkanat (2-3 porkkanaa)

  • Vaahdota pehmeä voi ja karppitomusokeri

  • Lisää munat, smetana ja -porkkanaraaste, sekoita

  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sekaan

  • tarkista maku

  • lusikoi taikina vuokaan ja paista n. 30min

  • anna jäähtyä ja irroita vuoasta

    KUORRUTE vaahdota voi ja karppitomusokeri Lisää tuorejuustot ja vanilija. sekoita. leivtä kuorrute jäähtyneen kakun pinnalle ja viimeistele pekaanipähkinöillä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 286 kcal / 100 g
Energia 1201 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 27,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %