riitan, lämmin, kananuudelisalaatti Riitan lämmin kananuudelisalaatti ohje salty

Riitan lämmin kananuudelisalaatti

Broilerinfileet paistetaan. Kuullotetaan (wojataan) chilit, porkkanat, inkiväärit ja paprikat (paprikamix mielellään). Kypsennetään nuudelit ohjeen mukaan. Kaada valutetut nuudelit pannulle ja mausta seos sitrus-soija-kastikkeella ja terijaki-kastikkeella ja suolalla. Lisätään 1/2 limemehu ja korianteria. Annostele kanat ja salaatti ja tuoretomaatit lautaselle ja niiden päälle  nuudelimössö

Ravintosisältö / 100 g

Energia 90 kcal / 100 g
Energia 376 kJ / 100 g
Proteiini 10,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,8 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %