kanakeitto, keto, anun Kanakeitto Keto Anun ohje salty

Kanakeitto Keto Anun

2 broilerin koipireittä pekonia pussi (150 g) Tomattimurskaa purkki Iso sipuli 2 valkosipulin kynttä 1 porkkana chili tai chilikastike suola, mustapippuri ja mausteet maun mukaan

Keitä broilerin koipireidet kypsiksi vedessä, jossa on mausteita (suola, kanaliemi). Säilytä keitinvesi. Erota kypsät lihat luista ja pieni ne pieniksi. Pilko pekoni, sipuli ja valkosipuli pieniniksi. Laita pataan pekonit ja pieni nokare voita, lisää sipuli ja valkosipuli. Anna sipuleiden kuulottua välillä hämmentäen. Lisää purkki tomattimurskaa. Lisää broilereitten keitinvettä haluamasi määrä (n. 1-1,3 l). Lisää suikaleiksi (kuorimaveitsellä) leikattu porkkana mukaan. Lisää paloitellut broileripalat. Anna kiehua niin, että ohuet porkkanasuikaleet kypsyy. Tarkasta maku ja mausta tarvittaessa lisää. Minä käytän vähän chilikastiketta tai jos käytän chiliä tuoreena niin lisään sen jo sipuleiden kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 51 kcal / 100 g
Energia 215 kJ / 100 g
Proteiini 4,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,9 g / 100 g
Rasva 3,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %