piadina, italialainen, täytetty, leipä Piadina italialainen täytetty leipä ohje salty

Piadina italialainen täytetty leipä

Sekoita jauhot, sooda ja suola. Lisää öljy ja vesi vähitellen. Alusta kimmoisaksi. Anna levähtää hetki. Sekoita sitruunamehu rucolan ja pinaatin joukkoon. Notkista juusto. Jaa taikina 8 osaan, pyöritä palloiksi, kauli ohuiksi noin 25cm pyörylöiksi.  Paista kuumalla valurautapannulla 2 min/puoli.  Levitä täytteitä leiville, päälle ripaus pippuria, käännä puolikuun muotoiseksi. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 261 kcal / 100 g
Energia 1092 kJ / 100 g
Proteiini 9,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 33,2 g / 100 g
Rasva 9,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %