kaali, porkkana, jauhelihalaatikko Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko ohje salty

Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali, raasta porkkana karkeaksi. Kuullota sipuli ja ruskista jauheliha. Lisää jauhelihaan vettä ja liemikuutio ja kiehahtaa, niin että liemikuutio sulaa. Paista 200 asteessa ainakin kaksi tuntia välillä sekoitellen, että koko massa saa hyvää väriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 60 kcal / 100 g
Energia 249 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 1,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %