japin, kukkakaali, maa, artisokka, palsternakka, sosekeitto Japin kukkakaali-maa-artisokka-palsternakka sosekeitto ohje salty

Japin kukkakaali-maa-artisokka-palsternakka sosekeitto

Kuullota sipulia kattilassa voissa, lisää sitten kasvikset ja kiehuva vesi vedenkeittimestä. Anna kasvisten kiehua kannen alla pehmeäksi ja soseuta sitten sauvasekoittimella. Lisää kerma ja liemikuutio sekä mausteet maun mukaan. Lisää tarvittaessa vettä jos liian paksua. Anna hiljalleen kiehua lämpimäksi. Lisää sitten  mascarpone ja koskenlaskija ja sekoita miedolla lämmöllä. Älä kiehauta enää, ettei keitto juoksetu. Kun juustot ovat sulaneet keittoon niin keitto on valmis. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 126 kcal / 100 g
Energia 522 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %