juustoinen, kesäkurpitsapaistos Juustoinen kesäkurpitsapaistos ohje salty

Juustoinen kesäkurpitsapaistos

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado puolet pienen paistoastian pohjalle. Lisää päälle sulatejuustonokareita ja viipaloitu sipuli. Lisää loput kesäkurpitsat ja ripottele päälle mozzarella. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Laitoin lisäksi Old Bay Seasoning -maustetta (ei vissiin myydä Suomessa) sekä espanjalaista yrttimaustetta Pimenton Estofado (Lidl).  Paista 200 asteessa kunnes pinta kauniin ruskea. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 141 kcal / 100 g
Energia 584 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 11,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %