kesäkurpitsa, lasagne Kesäkurpitsa lasagne ohje salty

Kesäkurpitsa lasagne

Viipaloi kurpitsa ohueksi, esim juustohöylällä. Laita uunipellille, vähän suolaa päälle ja kuivata hetki uunissa. Tuosta määrästä tuli 3 pellillistä.. Paista ja mausta jauheliha. Laita kermat kattilaan juustoraasteen ja koskenlaskijan kanssa, keittelen hetki miedolla lämmöllä niin että juustot sulavat. Lado päällekkäin vuokaan kurpitsaa, jauhelihaa sekä juustokastiketta, laita päälle vielä mozzarella viipaleita. Paista 200° n. 40min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 161 kcal / 100 g
Energia 658 kJ / 100 g
Proteiini 9,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 12,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %