kirsin, keto, kookosminttusuklaapikkuleivät Kirsin KETO Kookosminttusuklaapikkuleivät ohje sweet

Kirsin KETO Kookosminttusuklaapikkuleivät

Sekoita muut kuivat aineet, paitsi erytritoli/karppisokeri. Jätä pari tl kookoshiutaleita koristeluun. (Kookosjauhon määrä 2rkl.)

Sulata voi ja sekoita siihen erytritoli ja munat. Sekoita seos kuiviin aineisiin. Taikina hieman tukevoituu, kun sen antaa hetken seistä.

Pyörittele taikinasta pieniä palloja ja litistä niitä hieman, painaen samalla keskelle painanne suklaata varten. Voit myös tehdä tasaisia keksejä ja jättää suklaan pois tai tehdä vähemmällä suklaalla koristeraitoja pintaan. Suklaan määrä vaikuttaa eniten hiilarimäärään, joten pystyt tarvittaessa sitä säätämään. Tässä reseptissä mintun maku tulee kuitenkin nimenomaan suklaasta.

Paista 200'c n. 10-12min kiertoilmalla. Tarkkaile, ettei keksit pala.

Sulata suklaat mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita ne keskenään. Kaada suklaa jäähtyneiden keksien pintaan, ripottele päälle kookoshiutaleita ja jäähdytä viileässä.

Tämän reseptin makrot on laskettu niin että taikinasta on tehty 26kpl keksejä ja suklaata on käytetty koko ilmoitettu määrä. Tällöin yhdessä pikkuleivässä 2g hh.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 400 kcal / 100 g
Energia 1669 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,9 g / 100 g
Rasva 36,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,6 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %