käärmestorttu, ite Käärmestorttu ite ohje sweet

Käärmestorttu ite

Jauha  karppisokeri blenderissä hienoksi ”tomusokeriksi”

Vatkaa  kananmunat ja karppitomu kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita  kuivat aineet keskenään ja lisää varovasti sekoittaen kananmunavaahdon joukkoon.

Levitä  taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200*C noin 7min.

Kumoa  kypsä torttulevy toiselle leivinpaperille ja peitä pyyhenliinalla.

Poista  pohjapaperi varovasti kun torttu on hieman jäähtynyt.

Täytä  mieleisilläsi täytteillä ja rullaa leivinpaperin avulla kääretortuksi tai leikkaa torttupohja neljään osaan ja täytä täytekakuksi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 236 kcal / 100 g
Energia 978 kJ / 100 g
Proteiini 8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 19,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %