kanapata Kanapata ohje salty

Kanapata

Mausta broilerin leikkeet tai suikaleet  suolalla, pippurilla ja timjamilla.

Kuori ja paloittele sipulit ja valkosipulit.

Ruskista leikkeet ja sipulit valurautaisen padan pohjalla voissa.

Raasta päälle pesty sitruunan kuori ja purista puolet sitruunan mehusta.

Lisää tomaattimurska, aurinkokuivatut tomaatit ja hunaja. Anna kiehahtaa.

Kypsennä ilman kantta uunin alaosassa 200 asteessa 30 min.

Sekoita joukkoon lopuksi kerma ja viimeistele hienonnetulla persiljalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal / 100 g
Energia 581 kJ / 100 g
Proteiini 12,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 7,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %