ag, lämmin, kinkku, pinaattikastike, , , , , AG Lämmin kinkku-pinaattikastike 2020 ohje salty

AG Lämmin kinkku-pinaattikastike 2020

  1. Kuullota valkosipuli (2 kynttä) öljyssä, lisää pannulle kohmeinen lehtipinaatti ja paista sekoitellen muutama minuutti.

  2. Kaada pannulle Fraiche- kerma ja kuumenna kiehuvaksi.

  3. Lisää viipaloitu kinkku ja raastettu juusto ja mausta mustapippurilla.

  4. Tarjoa kuoritun keitetyn perunan tai uuniperunan kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 185 kcal / 100 g
Energia 762 kJ / 100 g
Proteiini 9,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 15 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %