kana, kermakastike, Kana-kermakastike ohje salty

Kana-kermakastike

Kuullota kuutioidut sipuli, kurkuma ja inkivääri  sekä mustapippuri  rypsiöljyssä. Anna jäähtyä ja soseuta tehosekoittimessa  vesitilkan kanssa. Paista kananpalat pinnasta kuumalla pannulla, laske lämpö puoleen ja jätä hautumaan, noin 10 min. Lisää kurkuma, inkivääri, mustapippuri  ja sipuli, curry ja murskatut kasvisliemikuutiot. Lisää kerma ja hauduta vielä noin 25 min hiljaisella lämmöllä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 179 kcal / 100 g
Energia 747 kJ / 100 g
Proteiini 15,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 12,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %