katkarapukasari, , sydänmerkki, Katkarapukasari (Sydänmerkki) ohje salty

Katkarapukasari (Sydänmerkki)

Ainekset 4 annosta

  1. Hienonna chilipalko ja valkosipuli sekä suikaloi kesäkurpitsa. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää joukkoon valkosipuli ja chili.

  2. Lisää kesäkurpitsasuikaleet ja tomaattimehu, kuumenna pari minuuttia.

  3. Keitä sillä aikaa lisukekuskusin vesi kattilassa. Sammuta levy ja lisää kuumaan nesteeseen kuskussuurimot. Laita kansi päälle ja anna seistä viitisen minuuttia välillä haarukalla sekoitellen.

  4. Lisää kastikekattilaan katkaravut ja mausteet ja kiehauta nopeasti. Kokoa annokset laittamalla lautaselle keko kuskusta ja päälle katkarapukasaria liemineen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 126 kcal / 100 g
Energia 526 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,2 g / 100 g
Rasva 4,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %