miron, mansikkakakku, , g, , m, , l, , f, Miron mansikkakakku (G, M, L, F) ohje sweet

Miron mansikkakakku (G, M, L, F)

Sulata flora, sekoita sekaan jugurtti, sokeri, jauhot ja psyllium, sekä leivinjauhe. Taputtele vuoan pohjalle ja paista 200 astetta noin 25 min. Anna pohjan jäähtyä, kostuta se jaffalla. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi, sekoita sekaan kaurafraiche, paloitellut mansikat ja vesi-liivateseos. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 157 kcal / 100 g
Energia 659 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 21 g / 100 g
Rasva 6,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 10,1 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %