kesäkurpitsaveneet Kesäkurpitsaveneet ohje salty

Kesäkurpitsaveneet

Pilko ja ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha. Mausta. Halkaise kesäkurpitsa ja kaavi sisus pois. Voitele jokainen halkaistu kesäkurpitsa 1 ml oliiviöljyä.  Aja kesäkurpitsojen sisus ensin soseeksi kauramaidon kanssa, lisää mössöön jauhelihaseos. Aja sileäksi. Jaa seos kesäkurpitsan puolikkaille. 

Lisää jokaiselle puolikkaalle jauhelihaseoksen päälle 20 g Koskenlaskijaa (tai mieluummin juustoraastetta.)

Paista 225 asteessa 20 min. Nauti

Ravintosisältö / 100 g

Energia 112 kcal / 100 g
Energia 465 kJ / 100 g
Proteiini 8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 7,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %