ketotuia, jauhelihakastike, pippurijuustolla KETOtuia jauhelihakastike pippurijuustolla ohje salty

KETOtuia jauhelihakastike pippurijuustolla

KETOPARISKUNNAN PIPPURINEN JAUHELIHAKASTIKE

Paista paistinpannulla silputtua sipulia hetken, lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Lisää kuohukerma, vesi ja anna kiehahtaa. Murenna mustapippurituorejuusto sekaan ja sekoittele kunnes juusto on sulanut ja kastike tasaista. Pienennä levyä, mutta anna kastikkeen kiehua hiljalleen vielä muutaman minuutin, kunnes kastikkeessa on sopiva rakenne.

Tämä kastike toimii meillä niin ”spagetin”, kesäkurpitsaspagetin, kukkakaalimuusin kuin muidenkin lisukkeiden kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal / 100 g
Energia 632 kJ / 100 g
Proteiini 10,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1 g / 100 g
Rasva 11,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %