ellin, gruusialais, härkis, kaalilaatikko, Ellin gruusialais-härkis-kaalilaatikko ohje salty

Ellin gruusialais-härkis-kaalilaatikko

Suikaloi kaali, kypsennä suikaleita hetki rypsiöljyssä, lisää vesi ja kasvisfondi, kypsennä noin 15 min. Ota lientä talteen 2-3 dl ja kun se on jäähtynyt , vatkaa joukkoon kananmuna. Sekoita keskenään ranskankerma, tomaattipyree ja mausteet. Sekoita kaalin joukkoon härkis ja paloitellut suola/maustekurkut. Kaada ranskankermasekoitus joukkoon ja siirrä koko komeus isoon, öljyttyyn uunivuokaan. Kaada vuokaan kasvisliemi-muna. Ripottele päälle juustoraaste ja paista laatikkoa noin tunti 200 asteessa.    

Ravintosisältö / 100 g

Energia 90 kcal / 100 g
Energia 378 kJ / 100 g
Proteiini 4,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 5,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %