hampparit, , , bataattiranut Hampparit & bataattiranut ohje salty

Hampparit & bataattiranut

Viipaloi ja pilko kuorittu bataatti tikuiksi. Sekoita joukkoon öljy ja paista uunissa 225C 25 min. Mausta rosmariinilla ja suolalla. Sekoita pihvitaikina, muotoile 4 pihviä ja paista ne pannulla. Halutessasi lisää paiston loppuvaiheessa juustoviipale pihvin päälle. Kokoa hampurilainen, sämpylän väliin tomaattia, majoneesia, ketsuppia, suolakurkkua ja pihvi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 166 kcal / 100 g
Energia 692 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,6 g / 100 g
Rasva 7,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %