liha, pata Liha pata ohje salty

Liha pata

  1. Pilko kesäkurpitsa, paprika, porkkana, kukkakaali ja selleri.
  2. Pilko sipuli ja kuullota pannulla öljyssä, lisää sitten naudan paistisuikaleet pannulle ja ruskista.

  3. Kaada kaikki ainekset pataan ja laita vielä mausteita oman maun mukaan ja  sekoita hieman.

  4. Laita uuniin 150 asteeseen ja noin puolitoista tuntia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 43 kcal / 100 g
Energia 180 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 1,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %