liha, pata Liha pata ohje salty

Liha pata

  1. Pilko kesäkurpitsa, paprika, porkkana, ja kukkakaali
  2. Pilko sipuli ja kuullota pannulla öljyssä, lisää sitten naudan paistisuikaleet pannulle ja ruskista.

  3. Kaada kaikki ainekset pataan ja laita vielä mausteita oman maun mukaan ja  sekoita hieman.

  4. Laita uuniin 150 asteeseen ja noin puolitoista tuntia ja 10 minuuttia ennen ajan täyytymistä lisää pavut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 42 kcal / 100 g
Energia 176 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 1,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %