Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
broilerikasviskeitto, vko, , , , , ,
Broilerikasviskeitto vko 53/20 ohje
salty
Mertsuli#1
Broilerikasviskeitto vko 53/20
Ainekset
6
annosta
700 g
Broilerin hunajamarinoitu fileesuikale
750 g
Kotimainen Peruna & Keittokasvis
1 kg
Vesi, vesijohtovesi
1
Sipuli, punasipuli
(30 g)
1 rkl
Curryjauhe
1/2 tl
Mustapippuri
1 rkl
Oivariini juokseva rasvaseos 80%
28 g
Fond du Chef Chicken
nopee
Ravintosisältö / 100 g
Energia
48 kcal / 100 g
Energia
200 kJ / 100 g
Proteiini
4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
4 g / 100 g
Rasva
1,4 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,9 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %
Liity Sulamoon