ag, blomkål, med, parmesan, och, persilja AG Blomkål med parmesan och persilja ohje salty

AG Blomkål med parmesan och persilja

  1. Sulata voi kattilassa ja lisää vehnäjauhot hyvin sekoittaen.

  2. Pienennä lämpöä ja lisää maito ja kerma vispaten koko ajan. Lisää suolaa ja pippuria.

  3. Lisää pienityt kukkakaalikukinnot ja anna kiehua keskilämmöllä 10-15 min sekoitellen, kunnes kukkakaali on pehmeää.

  4. Lisää pieneksi hakattu tuore persilja (puoli ruukkua) ja parmesaaniraaste. Tarjoa valkosipulileivän tai patongin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 378 kJ / 100 g
Proteiini 3,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %