ag, blomkål, med, parmesan, och, persilja
AG Blomkål med parmesan och persilja ohje
salty
helena45
AG Blomkål med parmesan och persilja
Sulata voi kattilassa ja lisää vehnäjauhot hyvin sekoittaen.
Pienennä lämpöä ja lisää maito ja kerma vispaten koko ajan. Lisää suolaa ja pippuria.
Lisää pienityt kukkakaalikukinnot ja anna kiehua keskilämmöllä 10-15 min sekoitellen, kunnes kukkakaali on pehmeää.
Lisää pieneksi hakattu tuore persilja (puoli ruukkua) ja parmesaaniraaste. Tarjoa valkosipulileivän tai patongin kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
91 kcal / 100 g
Energia
378 kJ / 100 g
Proteiini
3,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
4,2 g / 100 g
Rasva
6 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,1 g / 100 g
Suola
0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %