villen, pestokanakastike Villen pestokanakastike ohje salty

Villen pestokanakastike

Tee ensin pesto ohjeen mukaan. Ruukku basilikaa, 2-3 valkosipulin kynttä. mittaa loput tavarat kuppiin ja sauvasekoittimella ympäri.  Ruskista paloitellut kanafileet ja sipulit pannulla lisaa pesto ja kerma. Kiehauta koko komeus. Tarjoile pastan tai ketomaisesti esim. kukkakaalin ja parsakaalin kaverina.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 215 kcal / 100 g
Energia 900 kJ / 100 g
Proteiini 14,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 16,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %