japanilainen, suklaakakku, , keto, Japanilainen suklaakakku (Keto) ohje sweet

Japanilainen suklaakakku (Keto)

Sulata suklaa. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset erillisessä kulhossa. Vatkaa valkuaiset ja lisää joukkoon tuorejuusto, suklaa ja appelsiinimehu. Lisää valkuisvaahto sekaan nostellen. Paista vesi hauteessa 170 astetta, sitten 15 minuuttia 160 asteessa. Sen jälkeen anna olla uunissa vielä 20 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 297 kcal / 100 g
Energia 1240 kJ / 100 g
Proteiini 9,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,1 g / 100 g
Rasva 25,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %