butter, chicken, curry Butter chicken curry ohje salty

Butter chicken curry

kuorruta fileet kurkumalla, chilillä, inkiväärillä, suolalla (mahdollisesti muilla intialaisilla mausteilla). anna imeytyä hetken kun teet muut valmistelut.  paista keskilämpötilalla voiss&gheessä silputut sipuli, valkosipuli ja chilit (n 4 kpl, ohjeessa 50 g) kunnes sipuli läpikuultavaa (n 2 min).  Lisää lämpöä ja lisä fileet, paista kunne melkein kypsiä (n 3-5 min). Lisää kerma ja pyree. sekoita kunnnolla ja laske lämpöä matallamksi, anna hautua kannen alla 5-7 min. Jos haluat paksumpaa kastiketta, anna hautua pidempään.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 218 kcal / 100 g
Energia 913 kJ / 100 g
Proteiini 12,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 17,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %