kasvisvuoka, kikherneillä, ja, fetalla Kasvisvuoka kikherneillä ja fetalla ohje salty

Kasvisvuoka kikherneillä ja fetalla

Voitele uunivuoka. Pilko vuokaan sipuli, paprika, parsakaali, porkkanat ja puna-/raitajuuret. Valuta kikherneet ja lisää joukkoon. Mausta oliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja yrteillä. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 min. Lisää päälle fetajuusto ja jatka paistamista noin 10-15 min. Voit käyttää fetajuuston tilalla myös aurajuustoa tai halloumia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 84 kcal / 100 g
Energia 348 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,2 g / 100 g
Rasva 3,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,6 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %