keto, perlan, tulinen, paahtopaistirulla Keto Perlan tulinen paahtopaistirulla ohje salty

Keto Perlan tulinen paahtopaistirulla

Hienonna tuore chili ja pinaatti pieneksi. Lisää ne kulhoon ja lisää joukkoon tuorejuusto ja mausteet. Levitä paahtopaistisiivut kelmun päälle. Laita siivujen päälle tuorejuusto tahna ja levitä tasaisesti joka puolelle. Rullaa pötköksi. Laita kylmään tasaantumaan. Leikkaa n. 2cm paksuisiksi rulliksi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal / 100 g
Energia 612 kJ / 100 g
Proteiini 13,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,3 g / 100 g
Rasva 9,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %