keto, perlan, kinuski, suklaa, panna, cotta Keto Perlan Kinuski-suklaa Panna Cotta ohje sweet

Keto Perlan Kinuski-suklaa Panna Cotta

Liota liivatteita 10min kylmässä vedessä. Kuumenna kerma vanilja ja erytritoli. Lisää jogurtti joukkoon. Lisää liotetut liivatteet kuumaan  massaan. Jaa massa annosmaljoihin. Anna hyytyä mielellään yön yli.

Kinuski-suklaa: Keitä kerma, erytritoli ja kaakao hiljaisella lämmöllä 20 min tai kunnes seos alkaa sakeentua. Lisää joukkoon lopuksi voi. Lisää kinuski annosmaljoihin, kun on jäähtynyt hiukan.

Koristele puolukalla ja tummalla suklaalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 267 kcal / 100 g
Energia 1115 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 27,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %