keto, perlan, pipari, glögikakku Keto Perlan pipari-glögikakku ohje sweet

Keto Perlan pipari-glögikakku

Keitä Keto Perlan glögiä, erytritolia, omenoita ja puolukoita 10min kattilassa tai kunnes seos sakenee ja hilloutuu.

Sekoita pohjan aineet tasaiseksi taikinaksi. Laita irtopohjavuuan pohjalle leivinpaperi. Levitä taikina vuuan pohjalle ja reunoille (22cm) Paista pohjaa 200 asteessa n. 10min. Anna pohjan jäähtyä.

Liota liivatteita kylmässä vedessä 10min. Kuumenna kattilassa kerma ja erytritoli. Lisää kermaan liotetut liivatteet, mausteet ja jogurtti.

Lisää jäähtyneen pohjan päälle hillo ja sen päälle täyte varovasti laittaen jotta hillo ei nouse pintaan.

Anna hyytyä mielellään yön yli.

Koristele kakku haluamilla koristeilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 210 kcal / 100 g
Energia 876 kJ / 100 g
Proteiini 3,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 19,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,9 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %