kaalilaatikko, nyhtökauralla Kaalilaatikko nyhtökauralla ohje salty

Kaalilaatikko nyhtökauralla

Pilko keräkaali pieniksi suikaleiksi. Hauduta kaalia kattilassa suolalla maustetussa vesitilkassa noin 15 min. Sekoita välillä. Paista nyhtökauraa pannulla oliiviöljyssä noin 5 min. Mausta ripauksell suolaa ja mustapippuria.

Voitele uunivuoka. Sekoita kaali, nyhtökaura ja puuroriisi keskenään ja lisää vuokaan. Kaada päälle kaurakerma. Paista 200 asteessa noin 1 tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 96 kcal / 100 g
Energia 407 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,8 g / 100 g
Rasva 4,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %