keto, perlan, kana, pekoni, vuohenjuustopiirakka Keto Perlan kana-pekoni-vuohenjuustopiirakka ohje salty

Keto Perlan kana-pekoni-vuohenjuustopiirakka

Pohja: Pehmitä voita mikrossa. Lisää kuiva-aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Levitä piirasvuuan pohjalle ja reunoille taikina. Paista 200 asteessa n. 10minuuttia.

Täyte: Paista kana ja pekoni pannulla. Lisää sipuli ja anna paistua vielä hetki. Lisää seos esipaistetun pohjan päälle. Suikaloi pinaatti ja lisää suikaleet täytteen päälle.

Lisää kerma, munat, vuohenjuusto-tuorejuusto, juustoraaste ja mausteet kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Kaada seos täytteiden päälle.

Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia

Ravintosisältö / 100 g

Energia 249 kcal / 100 g
Energia 1040 kJ / 100 g
Proteiini 11,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 21,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 1,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %