kermainen, linssikastike
Kermainen linssikastike ohje
salty
MR#1
Kermainen linssikastike
Hienonna sipulit ja kuullota niitä kattilassa oliiviöljyssä.
Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
Valuta ja huuhdo linssit ja lisää ne kattilaan. Lisää kaurakerma. Mausta suollalla ja mustapippurilla. Kuumenna kiehuvaksi.
Nauti pastan tai spagetin kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
88 kcal / 100 g
Energia
366 kJ / 100 g
Proteiini
3 g / 100 g
Hiilihydraatti
7,6 g / 100 g
Rasva
4,3 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,4 g / 100 g
Suola
1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %