pastapapukeitto, , amorin, keittokirja, Pastapapukeitto (Amorin keittokirja) ohje salty

Pastapapukeitto (Amorin keittokirja)

Hienonna sipuli ja kuullota se kattilassa voin ja öljyn seoksessa. Lisää hienonnetut valkosipulin kynnet. Sekoittele ja mausta mustapippurilla.

Lisää kattilaan vesi ja kanaliemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua hiljalleen noin 5 min.

Lisää pasta. Keitä 10-15 min. Sekoita välillä. 

Mittaa lopuksi kattilaan tomaattimehu ja pavut kastikkeineen. Kuumenna kiehuvaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 54 kcal / 100 g
Energia 226 kJ / 100 g
Proteiini 1,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,9 g / 100 g
Rasva 1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %