keto, perlan, pekonicarbonara Keto Perlan pekonicarbonara ohje salty

Keto Perlan pekonicarbonara

Tee kesäkurpitsasta ohutta "pastaa" veitsellä tai siihen tarkoitetulla terällä.

Kuutioi pekoni ja laita se kylmälle pannulle. Levy päälle ja paista rapeaksi. Lisää valkosipuli ja kuullota. Lisää kerma ja keitä hetki kasaan. Lisää kesäkurpitsat, suola, pippuri, kananmunat ja parmesaaniraaste.

Keitä hetki jotta kastike sakenee.

Tarjoile parmesaaniraasteen kera 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 175 kcal / 100 g
Energia 732 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 15,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %